Dig og din PC

Computer

Vores computere og skærme er refurbished. Det vil sige at de har været brugt i erhvervslivet i en periode, men er blevet afskrevet, udskiftet og ominstalleret. Vi sælger dem med 1 års garanti.

Vi har computere, som passer til ethvert behov, og skal du have en maskine ud over det sædvanlige, bygger vi den selv. Ring til os eller kom ind i butikken og få en snak om, hvad du har brug for.

Se aktuelle tilbud og priser her.

iPhone & iPad

Vores iPhones og iPads er lettere brugt, men leveres med 1 års garanti efterfulgt af 1 års reklamationsret. De er nyinstallerede og klar til brug ved levering. Der medfølger strømforsyning og USB-ladekabel.

Se vores aktuelle priser her.

Tilbehør

Har du brug for en ny oplader til din telefon? En strømforsyning til din bærbare? Et telefoncover, der kan holde til noget? En ekstern harddisk? Et trådløst netkort? En lille dims, du ikke kan huske navnet på? Vi hjælper gerne med at finde det helt rette til dig - og til en fornuftig pris.

Tilbehør og covers til iPhone og iPad har vi altid på lager. Til andre mærker bestiller vi gerne det du ønsker. Du kan finde priser på vores mest efterspurgte lagervarer her.